Wat kan ik als cliënt doen?

Bent u verzekerd bij een van de verzekeraars die de behandelindex hanteert? Wilt u nog steeds voldoende behandelingen vergoed krijgen zonder dat dit voor ons negatieve consequenties heeft? Dan kunt u een aantal dingen doen:

  • Uiteraard niks: u bent misschien wel ontzettend tevreden met uw verzekeraar en wilt of kunt niet over stappen. Dit respecteren wij. Op onze beurt vragen wij u om ook te respecteren dat wij in sommige gevallen genoodzaakt zijn de zorg stop te zetten vanwege deze index (als wij dit kunnen voorkomen, dan zullen we dat ook zeker doen).
  • U kunt natuurlijk overstappen naar een verzekeraar die niet zo’n index hanteert, dan is er niks aan de hand voor u als cliënt.
  • U kunt bij de verzekeraar die een index hanteert bijvoorbeeld een kleiner pakket nemen (bijvoorbeeld 9 behandelingen), zo betaald u minder maand premie, kunt u sparen voor eventuele extra behandelingen en hoeven wij u niet weg te sturen.
  • Welke keuze u ook maakt: u maakt ons erg blij door ook de petitie voor het stoppen van deze index te tekenen: https://stopdebehandelindex.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.