contracten in 2017

Na goede afwegingen van de voor- en nadelen hebben we besloten om in 2017 geen contract aan te gaan met de verzekeraars DSW en de Friesland.

De druk op ons als fysiotherapeuten vanuit de zorgverzekeraars wordt steeds groter en zo willen wij proberen ons beroep toch een beetje in eigen hand te houden. Om de nadelen voor u zo veel mogelijk te beperken, is onze keuze op deze 2 verzekeraars gevallen.
Leest u verder als dit besluit u treft of kan gaan treffen.

Bij DSW krijgt u over het algemeen alsnog de hele behandeling vergoed, maar zult u uw rekening eerst aan ons moeten betalen en daarna terug kunnen vragen aan de verzekering.
Bij de Friesland krijgt u nog steeds alles volledig vergoed als u de polis ‘optimaal’ heeft. Voor zover uit onze gegevens blijkt, hebben al onze clienten die bij de Friesland zijn ook dit pakket. Ook deze clienten zullen hun rekening eerst zelf moeten betalen, maar krijgen het daarna terug.
In veel gevallen volstaat een appje naar de zorgverzekeraar met een foto van de rekening.

Wij hebben voor deze 2 verzekeraars gekozen, omdat dit degene zijn die nog steeds de behandeling vergoeden, ook zonder contract. Mocht dit in de toekomst veranderen of er blijken toch addertjes onder het gras te zitten, dan kunnen wij ons besluit alsnog herzien.

Mocht u dus besluiten van verzekeraar te wisselen in 2017, dan kunt u rekening houden met deze beslissing.

Komt u gerust naar ons toe als u nog verdere informatie wilt hebben hierover. Wij zullen tzt ook deze info in de wachtkamer hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.