contracten 2017

Met wie hebben wij contracten afgesloten?
Wij hebben met elke zorgverzekeraar, behalve DSW, een contract voor 2017 gesloten. Eerder hebben we gemeld dat we ook geen contract wilden aangaan met De Friesland, maar hier zijn wij op terug gekomen, omdat u als patiënt dan te veel bij zou moeten betalen.

Met DSW zijn wij niet gestopt omdat zij als verzekeraar niet goed zouden zijn of omdat we op slechte voet met ze staan, maar simpel weg omdat dat 1 verzekeraar minder is aan wie wij verantwoording af moeten leggen. Het liefst zouden we met alle verzekeraars stoppen, maar dat is geen optie.

De keuze voor DSW hebben we gemaakt omdat zij nog steeds de normale prijs van fysiotherapie vergoeden en het dus voor jullie als eventueel verzekerden, geen negatief effect heeft behalve dat je de rekening eerst aan ons betaald en dan indient bij de verzekeraar. Het wordt dus nog steeds vergoed!

Uiteraard heeft dit geen effect op de zorg die wij leveren aan DSW verzekerden; wij zetten altijd ons beste beentje voor 😉

Niet aanvullend verzekerd of verzekerd bij DSW?
Dan vragen wij u vriendelijk om uw behandelingen voortaan via de pin bij ons af te rekenen. Uiteraard krijgt u dan nog steeds een rekening mee naar huis die u eventueel kunt indienen. Wij gaan liever uit van het goede van de mens en willen er op vertrouwen dat iedereen altijd netjes betaald, maar helaas zijn wij soms iets te goed van vertrouwen geweest, vandaar deze beslissing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.