Visie

Struijk Fysiotherapie Amersfoort is een particuliere fysiotherapie praktijk gericht op actieve revalidatie. U kunt voor alle klachten aan het bewegingsapparaat bij ons terecht en wij zullen een passend behandelplan samen met u opstellen.

Wij zullen altijd gaan voor een langdurig effect van de behandelingen en daarom ook aanspraak maken op de eigen verantwoordelijkheid van onze cliënten: uiteindelijk moet u ook zonder ons kunnen.

Door deze benadering zullen wij naast ‘hands on’ ook vaak oefeningen meegeven om de therapie en het effect te ondersteunen. Dit kan zijn in de vorm van relatief simpele oefeningen die u thuis kunt uitvoeren, of door gebruik making van de vele apparatuur van het fitness centrum waar wij in gehuisvest zijn: wij hebben alle faciliteiten tot onze beschikking.

Wij bieden naast reguliere behandelingen ook een gratis medisch consult: u kunt dan al uw vragen stellen m.b.t. en/ of advies krijgen over uw klacht of bijvoorbeeld training. Kunnen wij u helpen met fysiotherapie, dan kunnen we u in overleg in behandeling nemen. Als we denken dat u meer baat zal hebben bij een andere behandeling, dan zullen wij u hierover informeren en adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.